Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Rīgā notiks sabiedrības vadītāju konference “Celtspēja”

16. oktobrī Rīgā, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, kā arī tiešraidē notiks sabiedrības vadītāju konference “Celtspēja”. Konference jau ceturto reizi tiek organizēta ar mērķi palīdzēt publiskā sektora vadītājiem un speciālistiem tikties un dalīties ar zināšanām, idejām un pieredzēto. Dalību konferencē apstiprinājuši vairāki lektori: Egils Levits, Ieva Jaunzeme, Zane Daudziņa, Žaneta Ozoliņa, Dainis Īvāns, Artūrs Mednis, Mārtiņš Kazāks, Alija Turlaja un citi.

“Publiskās pārvaldes organizāciju komandas jau labu brīdi strādā situācijā, kad pārmaiņas un to ieviešana ir ikdienas darba kārtībā. Taču jāatzīst, ka pēdējā pusgada sabiedrības veselības draudi rada vēl lielāku atbildību un nepieciešamību būt tālredzīgiem savu lēmumu pieņemšanā un pakalpojumu sniegšanā,” tā šāgada konferences tematikas izvēli pamato tās organizatori.

Konferencē dalībnieki varēs smelties pieredzi un idejas trīs tēmu blokos. Pirmajā daļā lektori fokusēsies uz sabiedrības attīstības tendencēm ekonomikā, demogrāfijā, saziņā, dažādībā, vērtību attīstībā un maiņā kopumā. Otrā daļa savukārt būs veltīta komandas vadības jautājumiem – kā organizēt darbu no mājām, kā nenokaut komandas motivāciju, ko no vadītāja gaida krīzes apstākļos un citas vadītājiem aktuālas tēmas. Konferences nobeiguma daļa tiks veltīta tēmām, kas var palīdzēt vadītājam pašam veidoties par spēcīgu līderi un cienītu vadītāju, – pārliecība un patiesības augstā vērtība, pašrefleksija kā līdera izaugsmes instruments, balss kā vadītāja instruments.

Reģistrācija konferencei mājaslapā www.celtspeja.lv, kur var iepazīties ar konferences lektoriem, kā arī citu dalībniekiem noderīgu informāciju. Konferencei tuvojoties, biļešu cena augs.

Sagatavojusi Sindija Bora

Sindija@addc.lv

www.celtspeja.lv