Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Ventspils rudenīgā ziedu rota

Pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” čaklās puķu sievas rūpējas par pilsētas izrotāšanu ar rudenīgu ziedu rotu, izvietojot Ventspilī rudens puķu piramīdas un stādot pilsētas dobēs rudens sezonas laikapstākļiem un noskaņai atbilstošas dažādu krāsu krizantēmas, dekoratīvos kāpostus, ciklamenas.

Septembra sākumā pilsētas teritorijā tika izvietotas astoņas rudens ziedu piramīdas, kas pildītas ar baltām, dzeltenām, rozā un bordo krāsas krizantēmām un dekoratīvajiem kāpostiem. Tās novietotas Pārventas centrā, Kuldīgas, Ganību un Platās ielu krustojumā drošības saliņā līdzās vides skulptūrai “Gaismas govs”, Lielā prospekta un Brīvības ielas krustojumā, pie Ventspils Tūrisma informācijas centra un citur pilsētā.

Pilsētas apstādījumu dobes šoruden papildinātas ar 3000 dažādām krizantēmām, ko no Jēkabpils piegādāja SIA “Sedumi”. Arī puķu podi ieguvuši jaunas, rudenīgas kompozīcijas. Tagad tos rotā dekoratīvie kāposti, virši un ciklamenas.

Arī rudenī puķu sievām darba netrūkst. Ikdienā viņas regulāri veic puķu dobju kopšanu, šobrīd tiek veikta izpostīto puķu kompozīciju novākšana pēc pagājušās nedēļas vētras. Pavisam drīz pilsētas puķu dobes papildinās ar sīpolpuķu sīpoliem, kas pavasarī uzplauks un priecēs gan Ventspils iedzīvotājus, gan viesus.

Sagatavojusi Agnese Koponāne,

Ventspils pilsētas

pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts”

sabiedrisko attiecību speciāliste