Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Aicina uz Starptautiskajai pretkorupcijas dienai veltīto tiešsaistes pasākumu “4K”

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) sadarbībā ar Valsts administrācijas skolu 8. decembrī no plkst. 10 līdz 13 ielūdz piedalīties Starptautiskajai pretkorupcijas dienai veltītajā tiešsaistes pasākumā “4K” par iekšējās pretkorupcijas kontroles sistēmas nozīmi valsts un pašvaldību institūciju un tirgus dalībnieku darbībā un publisko iepirkumu norisē. Konferencē aicinātas piedalīties pašvaldību iestādes un kapitālsabiedrības.

Covid-19 pandēmija ietekmējusi ne tikai valsts ekonomisko izaugsmi, bet arī uzņēmējdarbības vidi, tāpēc uzņēmumu darbībai īpaši nozīmīgi ir valsts un pašvaldību iepirkumi, kas nodrošina pasūtījumus. Lai uzņēmējdarbība neapsīktu un vienlaikus valsts budžeta līdzekļi tiktu ieguldīti godīgā un jēgpilnā veidā, pašreizējos apstākļos īpaši pieaug organizāciju izstrādātu un efektīvi ieviestu iekšējās pretkorupcijas kontroles sistēmu nozīme.

Pasākumā “4K” aicināti piedalīties pārstāvji no publiskā un privātā sektora, lai ne tikai diskutētu par iekšējās pretkorupcijas kontroles sistēmas lomu, bet arī rastu kopsaucēju jautājumā, vai tiem privātā sektora uzņēmumiem, kam izstrādāta un ieviesta kvalitatīva un efektīva iekšējās pretkorupcijas kontroles sistēma, valsts un pašvaldību iepirkumos būtu jāpiešķir priekšroka.

Lai sekotu līdzi “4K” norisei un uzdotu jautājumus vai izteiktu komentārus, iepriekš jāpiereģistrējas elektroniskajā anketā https://ej.uz/4Konference. Dažas dienas pirms pasākuma norises reģistrētie dalībnieki saņems saiti uz Zoom virtuālo pasākuma norises vietu. Tiešraidei būs iespējams sekot līdzi arī KNAB pasākuma Facebook profilā https://www.facebook.com/events/175314937580988/.

Pasākuma apraksts: https://ej.uz/4KonferenceApraksts.

Jautājumu un neskaidrību gadījumā, lūdzu, sazinieties ar KNAB Stratēģiskās komunikācijas nodaļu, rakstot uz prese@knab.gov.lv vai zvanot 26334462.

 

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja

Stratēģiskās komunikācijas nodaļa

e-pasts: prese@knab.gov.lv

tālr. 26334462