Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Grants pašvaldībām jaunu investīciju projektu attīstībai: EUCF 2. kārta

29. martā tiks atvērts EUCF 2. kārtas pieteikumu uzsaukums. EUCF ir iniciatīva vidējām un mazām Eiropas pašvaldībām atbalsta sniegšanai investīcijām ilgtspējīgā enerģētikā. EUCF ietvaros (www.eucityfacility.eu) pašvaldībām ir iespēja pieteikties grantam 60 000 eiro apmērā, lai saņemtu atbalstu dokumentācijas izstrādei un konsultācijām investīciju projektiem enerģētikas un klimata jomā.

Pieteikšanās – tiešsaistē angļu valodā šeit, aizpildot vienkāršotu pieteikšanās formu:

* pašvaldības atbilstības pārbaude (jā/nē atbildes uz 5 jautājumiem);

* pieteikuma veidlapa (informācija par pieteicēju, investīciju pieteikuma izstrādi, kopējo investīciju projektu, kā arī apliecinošie dokumenti).

Pieteikties uz granta atbalstu var arī pašvaldību grupa – vairākas pašvaldības, kas apvienojas grupā. Šajā gadījumā pieteikumu formu aizpilda viena vadošā pašvaldība, kura atbilst visiem pieteikšanās nosacījumiem.

Jautājumu gadījumā varat sazināties ar SIA “EKODOMA” pārstāvjiem Līgu Žoglu, Mariku Rošā vai Agri Kamenderu pa tālruni +371 67323212.

Plašāk par EUCF iniciatīvu lasiet vietnē https://www.eucityfacility.eu/.

 

Lai palīdzētu pašvaldībām veiksmīgāk sagatavot pieteikumus dalībai konkursā, 4. martā plkst. 10–11:30 tiek rīkots vebinārs “Gatavojamies EUCF 2. kārtai”.

Darba kārtība:

1. Īsumā par EUCF un dalības nosacījumiem.

2. Kas jāņem vērā, gatavojot pieteikumu 2. kārtai.

3. Kas ir EUCF investīciju koncepts.

4. Jautājumu un atbilžu sesija.

Reģistrācija vebināram: REĢISTRĀCIJAS FORMA (pēc reģistrācijas uz norādīto e-pasta adresi ne vēlāk kā vienu dienu pirms pasākuma tiks nosūtīta vebināra piekļuves saite).

Dalība vebinārā ir bez maksas.