Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Preiļu novada pašvaldība rīko diskusiju “Kā strādā pašvaldība kara apstākļos”

Preiļu novada pašvaldība 18. augustā rīko diskusiju kopā ar Ukrainas pilsētas Ņižinas delegāciju par pašvaldību un uzņēmēju darbu kara apstākļos.

Saruna par aktuālo tēmu ievadīs turpmākos Preiļu novada svētku pasākumus, kas no 19. līdz 21. augustam notiks Preiļu pilsētā. Preiļu sadraudzības pilsētai Ņižinai šis laiks ir nesis skaudru mācību, kā strādāt un vadīt procesus reāla kara apstākļos, tāpēc, domājot par to, kā stiprināt mūsu valsts un pašvaldības iekšējo aizsardzību un gatavību krīzes situācijām, Preiļu novada pašvaldība rīko diskusiju “Kā strādā pašvaldība kara apstākļos”.

Diskusijā piedalīsies Ņižinas pilsētas mērs Oleksandrs Kodola, uzņēmējdarbības jomas pārstāve Marija Kopitsija, Ukrainas vēstnieks Latvijā Oleksandrs Miščenko un Preiļu novada domes priekšsēdētājs Ārijs Vucāns. Ņižinas delegācijas pārstāvji dalīsies ar stāstiem pa to, kā ir dzīvot un strādāt pilsētā, kas atrodas pretinieka ielenkumā, ar kādām uzņēmējdarbības īpatnībām jāsaskaras vietējiem uzņēmējiem, ja valstī norisinās aktīva kara darbība.

Pasākumā klātienē aicināti piedalīties dažādu dienestu pārstāvji, lai pēc iespējas plašāk aptvertu sabiedrībai svarīgas jomas. Iedzīvotāji aicināti diskusijai sekot līdzi Preiļu novada pašvaldības Facebook lapā.

Diskusija notiks Preiļu novada domes zālē un sāksies plkst.12.