Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Notiks informatīvais seminārs par projektu gatavošanu mērķprogrammai „Latvijai–100”

Līdz 24. novembrim organizācijas, biedrības un nodibinājumi aicināti iesniegt projektus Valsts kultūrkapitāla fonda (VKKF) mērķprogrammas „Latvijai–100” konkursam, tā pretendējot uz līdzfinansējumu Latvijas valsts simtgadei veltītiem notikumiem.

Lai sagatavotos un uzzinātu plašāk par mērķprogrammu, interesentiem ir iespēja apmeklēt semināru 7. novembrī plkst. 10.00 Latvijas valsts simtgades informācijas centrā (Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, Mūkusalas iela 3, Rīgā).

Seminārā Kultūras ministrijas Latvijas valsts simtgades biroja un VKKF pārstāvji pastāstīs vairāk arī par mērķprogrammas mērķi un uzdevumiem. Lai pieteiktos semināram, aicinām aizpildīt reģistrācijas anketu http://mlgn.to/4n7a. Vietu skaits seminārā ierobežots, tāpēc aicinām izvērtēt organizācijas pārstāvju skaitu, kā arī pieteikties laicīgi. Semināram varēs sekot līdzi Latvijas valsts simtgades Facebook kontā facebook.com/Latvija100, pēc semināra digitālajā platformā www.lv100.lv būs pieejamas semināra prezentācijas un video ieraksts.

VKKF mērķprogramma „Latvijai–100” veidota un jau vairākus gadus norisinās, lai nodrošinātu Latvijas valsts simtgadei daudzveidīgu un kvalitatīvu kultūras pasākumu un norišu sagatavošanu un īstenošanu, kā arī veicinātu sabiedrības aktīvu līdzdalību. Kopš 2015. gada trīs konkursos kopumā atbalstītas teju 200 iniciatīvas.

Mērķprogrammā prioritāri tiek atbalstītas norises, kas vērstas uz sadarbību, bērnu un jauniešu iesaisti un izmanto mūsdienīgus mākslinieciskās izteiksmes un komunikācijas līdzekļus, kā arī aktivitātes, kas vērstas uz pieejamības nodrošināšanu dažādām sabiedrības grupām, t.sk., cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, ģimenēm ar bērniem, senioriem, attālos reģionos dzīvojošiem, Latvijas mazākumtautībām u.c.

Mērķprogrammā organizācijas aicinātas pieteikt gan lielus nacionālus, starptautiskus, gan arī vietējās kopienas un reģionālus projektus. Mērķprogrammas „Latvijai–100” nolikums un plašāka informācija pieejama VKKF mājaslapā http://vkkf.lv/index/konkursi/m%C4%93r%C4%B7programmu-konkursi/vkkf-m%C4%93r%C4%B7programmas-2018/latvija-100-2018.html

Konsultācijas par projektu pieteikumu izstrādi sniedz VKKF projektu kuratore Inga Baltā, tālrunis 67503178, e-pasts: Inga.Balta@kkf.lv. Mudinām konsultēties savlaicīgi, iesniegšanas pēdējā dienā - 2017. gada 24.novembrī - konsultācijas netiks sniegtas.

 

Informāciju sagatavoja:

Linda Pastare,

Kultūras ministrijas Latvijas valsts simtgades biroja

sabiedrisko attiecību speciāliste