Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

"Maziem mirkļiem ir liela nozīme” - 1000 idejas laika pavadīšanai ar bērniem

Lai veicinātu vecākus pavadīt vairāk laika kopā ar bērniem, Labklājības ministrijas iniciētā projekta „Maziem mirkļiem ir liela nozīme” ietvaros izstrādāts informatīvais materiāls, kurā apkopotas 1000 idejas, kā kvalitatīvi pavadīt laiku ar bērniem līdz pat pilngadībai.

Šo informatīvo e-bukletu var saņemt ikviens interesents, jo tas ir brīvi lejupielādējams: https://goo.gl/quz9k4.

Informatīvajā materiālā idejas ir strukturētas atbilstoši bērnu vecumam. Katrai vecuma grupai e-bukletā ir piedāvātas aktivitātes gan telpās, gan ārā, gan arī idejas, kā īsināt laiku interesanti un saturiski, braucot sabiedriskajā transportā vai auto. Protams, aktivitāšu iespējas ir variējamas – atbilstoši katras ģimenes interešu lokam. Informatīvajā materiālā ir iekļauti arī dažādi jautājumi, mudinot bērnus izzināt atbildes un diskutēt, rosinot radoši kopā pavadīt laiku.

Kampaņu īsteno reklāmas aģentūra Adell sadarbībā ar Labklājības ministriju un projekta partneriem: Rimi, Baltais, Satori, Zvaigzne ABC, Rīgas Viļņi.

Kampaņas klipus var noskatīties šeit:

https://www.facebook.com/MirklimIrNozime/videos/157279101532751/

https://www.facebook.com/MirklimIrNozime/videos/159114784682516/

https://www.facebook.com/MirklimIrNozime/videos/159443634649631/