Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Forumi “Valsts atbalsta biznesu”

Forumi par valsts atbalstu uzņēmējiem kļuvuši jau par ikgadēju tradīciju un sniedz iespēju saņemt informāciju par pieejamo un plānoto Eiropas Savienības fondu un valsts atbalstu uzņēmējdarbības uzsākšanai un paplašināšanai.

Šogad forumos tiks plašāk stāstīts par Attīstības finanšu institūcijas Altum un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras administrētajām valsts atbalsta programmām. Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā sniegs ieskatu ES atbalsta politikā pēc 2020. gada, savukārt Maksātnespējas kontroles dienests informēs uzņēmējus par iespējām aizsargāt savas intereses partneru maksātnespējas procesā. Forumos neizpaliks arī uzņēmēju veiksmes stāsti, kā straujāk attīstīt biznesu, izmantojot valsts un ES sniegtā atbalsta iespējas.

Forumi “Valsts atbalsta biznesu” notiks:

12. septembrī Valmierā (koncertzālē “Valmiera” Leona Paegles ielā 10);

19. septembrī Liepājā (Liepājas Olimpiskajā centrā Brīvības ielā 39);

26. septembrī Jelgavā (Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādē “Kultūra” K. Barona ielā 6).

Detalizēta informācija par forumiem – dienaskārtība, norises vietas un laiki, saites uz reģistrācijas anketu dalībai forumos – publicēta Ekonomikas ministrijas tīmekļa vietnē. Dalība forumos – bez maksas.