Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Iepirkumu gada konference un Iepirkumu gada balva 2018

Žurnāls “Iepirkumi” sadarbībā ar Iepirkumu uzraudzības biroju un Finanšu ministriju ielūdz uz Iepirkumu gada konferenci un Iepirkumu gada balvas pasniegšanas ceremoniju, kas notiks 2019. gada 17. janvārī konferenču centrā “Citadele” Rīgā.

Konferencē "Intelektuāla iepirkuma radošie iepirkumi" lektori dalīsies ar veiksmīgākajiem pieredzes stāstiem un efektīvākajām metodēm radošo iepirkumu procesā, kas ir aktuāli gan pasūtītājiem, gan piegādātājiem.

Iepirkumu gada balvas pasniegšanas ceremonijā tiks pasniegtas balvas vairākās kategorijās kā pateicība un novērtējums iepirkumu veicējiem un speciālistiem.

Kandidātu atbilstību un balvu saņēmējus noteiks neatkarīga žūrija, kurā darbosies Finanšu ministrijas, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas, Iepirkumu uzraudzības biroja, Valsts reģionālās attīstības aģentūras, Centrālās finanšu un līgumu aģentūras, Latvijas Darba devēju konfederācijas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, Latvijas Pašvaldību savienības pārstāvji.

Programma un pieteikšanās anketa http://zurnalsiepirkumi.lv/gadabalva/.

Ielūgumu skaits ir ierobežots. Katra organizācija var pieteikt divus dalībniekus.