Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Iepirkumu gada konference un Iepirkumu gada balva 2018

17. janvārī jau trešo gadu žurnāls "Iepirkumi" sadarbībā ar Iepirkumu uzraudzības biroju un Finanšu ministriju organizēja Iepirkumu gada konferenci un Iepirkumu gada balvas pasniegšanas ceremoniju. Iepirkumu gada balvas 2018 žūrijā šogad bija pārstāvēta arī Latvijas Pašvaldību savienība.

Konferenci ar svinīgu uzrunu atklāja Latvijas Republikas Finanšu ministrijas valsts sekretāre Baiba Bāne un žurnāla "Iepirkumi"  Valdes loceklis Kaspars Rozenkopfs.
Konferencē "Intelektuāla iepirkuma radošie risinājumi" ar savu pieredzi un zināšanām dalījās Iepirkumu uzraudzības biroja un Uzņēmumu reģistra, kā arī komunikācijas aģentūras, pašvaldības, IT uzņēmuma, arhitektūras nozares un citi profesionāļi.
Tā kā iepirkuma procesā iesaistītas ir divas puses, tad konferences mērķis bija vienuviet sapulcināt gan pasūtītājus, gan piegādātājus, lai runātu par šābrīža problemātiku iepirkumu jomā un rastu inovatīvākos risinājumus.
Savukārt paneļdiskusijā “Kā izvērtēt kvalitāti radošumam un profesionalitātei?” dažādu jomu eksperti diskutēja par radošiem iepirkumiem un to, kā atrast līdzsvaru prasībās, lai profesionalitāte nodrošinātu kvalitāti.

Iepirkumu gada balvas 2018 žūrija, kurā strādāja Finanšu ministrijas, Iepirkumu uzraudzības biroja, Valsts reģionālās attīstības aģentūras, Centrālās finanšu un līgumu aģentūras, Latvijas Darba devēju konfederācijas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, Latvijas Pašvaldību savienības un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pārstāvji, pasniedza balvu trijās nominācijās.

Nominācija “Gada iepirkuma speciālists”
Jolanta Suipe
SIA “Vidzemes slimnīcas” Juridiskās un iepirkumu nodaļas juriste – iepirkumu speciāliste

Nominācija “Iepirkumu simpātija”
LR Uzņēmumu reģistra rīkotais metu konkurss
“Uzņēmumu reģistra informācijas sistēmas uzturēšana un publisko reģistru modernizācija” (id. nr. UR 2018/2)

Nominācija “Gada iepirkums”
Rīgas Tehniskās universitātes rīkotais atklātais konkurss
“Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātes mācību korpusa Zunda krastmalā 10 un publiskās auditorijas Zunda krastmalā 8 Rīgā jaunbūvju būvprojektu izstrāde, autoruzraudzība un būvdarbi RTU Inženierzinātņu un viedo tehnoloģiju centra izveides ietvaros” (id. nr. RTU 2018/46), līgumcena 12 676 200 eiro bez PVN.

Iepirkumu gada konferences un Gada balvas organizatori pateicas pasākuma partneriem un atbalstītājiem:
AS "Augstsprieguma tīkls", VAS "Valsts nekustamie īpašumi", “ZAB TGS BALTIC”, bankai “Citadele”, “ZAB Cobalt”, “Monika Centrum Hotels”, ēdināšanas uzņēmumam “MOORA”, IUB, Finanšu ministrijai, LTRK, VRAA, LDDK, LPS, CFLA, VARAM.

Informāciju sagatavojusi
Inga Ceplīte
projekta “Iepirkuma gada balva 2018” komunikācijas vadītāja