Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

NVA Karjeras dienas

Ja meklē darbu vai vēlies to mainīt, piedalies NVA Karjeras dienās darba meklētājiem!

No 8. līdz 12. aprīlim visās Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) filiālēs norisināsies akcija “Karjeras dienas darba meklētājiem”. Akcijas laikā ikviens iedzīvotājs, kas meklē darbu vai domā par darba maiņu, varēs saņemt atbalstu darba meklēšanā un karjeras veidošanā.

Darba meklētāji, piedaloties NVA Karjeras dienu darbībās un tiekoties ar darba devējiem un tautsaimniecības nozaru pārstāvjiem, uzzinās, kādas darba iespējas viņu reģionā piedāvā uzņēmēji, varēs izvērtēt arī pašu spējas uzņēmējdarbībā un noskaidrot, kāds atbalsts ir pieejams uzņēmējdarbības vai pašnodarbinātības uzsākšanai.

Savukārt darba pārrunu treniņos (darba interviju simulācijās) profesionāla karjeras konsultanta vadībā darba meklētāji varēs izspēlēt darba pārrunu lomu spēles, iegūstot praktiskas iemaņas un vērtīgas atziņas, kā veidot veiksmīgu komunikāciju ar darba devēju. Darba interviju treniņiem ir jāpiesakās iepriekš, izvēloties individuālo vai grupu treniņu.

Katras NVA filiāles kontaktinformācija un Karjeras dienu akcijas pasākumu plāns atrodams NVA tīmekļvietnes sadaļā “Karjeras dienas” šeit.

Darba devējiem Karjeras dienās būs iespēja atrast vajadzīgos darbiniekus, klātienē tiekoties ar motivētiem darba meklētājiem un iepazīstinot viņus ar darba un profesionālās izaugsmes izredzēm savos uzņēmumos. Dalībai akcijā jau pieteikušies novadu uzņēmējdarbības centru vadītāji, biznesa inkubatoru pārstāvji un citi uzņēmēji, kas pārstāv dažādas nozares, viņi Karjeras dienās prezentēs savus uzņēmumus un informēs par brīvajām darba vietām.

Dalība Karjeras dienās gan darba meklētājiem, gan darba devējiem ir bez maksas!

Plašāka informācija par akciju "Karjeras dienas darba meklētājiem” pieejama NVA tīmekļvietnē šeit.

Akciju “Karjeras dienas darba meklētājiem” NVA pirmo reizi rīkoja 2018. gada rudenī. Pērn akcijā piedalījās 3,5 tūkstoši darba meklētāju un 190 darba devēju un biznesa atbalsta organizāciju pārstāvju. Darba meklētājiem tika piedāvāts vairāk nekā pusotrs tūkstotis brīvo darba vietu. Lielākais darbaspēka pieprasījums bija aizsardzības, klientu apkalpošanas, autopārvadājumu un autobūves nozarē.