Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Videokonference-seminārs "ES fondu projektu e-vide un tās lietošana"

Norises datums: 7. jūnijs

Norises laiks: plkst. 13.00 – 15.00

Norises vieta: LPS ēka, Mazā Pils ielā 1, 4. stāva zāle

Latvijas Pašvaldību savienība (LPS) sadarbībā ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru (CFLA) 7. jūnijā no plkst.13.00 līdz 15.00 organizē videokonferenci-semināru “ES fondu projektu e-vide un tās lietošana” (LPS 4.stāva zāle, Mazā Pils iela 1, Rīga).

          Seminārā aplūkojamie jautājumi:

  1. kas ir Eiropas Savienības (ES) fondu 2014.-2020. gada plānošanas perioda projektu e-vide;
  2. kas un kā var kļūt par tās lietotāju;
  3. dažāda līmeņa lietotāja tiesības – kā tās definēt;
  4.  projektu iesniegšana e-vidē;
  5.  e-vides priekšrocības projektu vadībā un dokumentu iesniegšana;
  6. sistēmas demonstrējums u.c.

Vēršam Jūsu uzmanību uz to, ka 9.2.4.2.pasākuma “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei” ietvaros pašvaldību projektu pieteikumi būs jāiesniedz CFLA, izmantojot ES fondu projektu e-vidi. Tādēļ pašvaldībām, it īpaši tām, kuras vēl nav šīs e-vides lietotāji, bet plāno pretendēt uz finansējumu, seminārā sniegtā informācija ir ļoti aktuāla. Jāņem vērā arī tas, ka šis nav vienīgais pasākums, kurā projektu pieteikumi būs jāiesniedz e-vidē.

Videokonference būs skatāma http://www.lps.lv/lv/seminari-un-video/tiesraide/ un jautājumus varēs uzdot, sūtot uz e-pastu tiesraide@lps.lv.

Ja vēlaties piedalīties klātienē, lūgums informāciju par dalībnieku (vārds, uzvārds, ieņemamais amats, kontaktinformācija) līdz 6. jūnija plkst. 12.00 iesūtīt uz e-pastu Ilze.Rudzite@lps. Ņemot vērā, ka vietu skaits klātienes dalībai ir ierobežots, pieteikumi tiks izskatīti to saņemšanas secībā.

Ilze Rudzīte,

LPS padomniece veselības un sociālajos jautājumos