Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Ligitai Ginterei pasniegts Tieslietu ministrijas II pakāpes atzinības raksts un sudraba spalva

1. jūnijā svinīgā pasākumā tika atzīmēta Latvijas dzimtsarakstu nodaļu sistēmas 95. gadadiena.

Svinīgā pasākuma laikā tika pasniegti Tieslietu ministrijas I un II pakāpes Atzinības raksti un Goda diplomi, godinot Latvijas dzimtsarakstu nodaļu sistēmas darbiniekus par ieguldījumu dzimtsarakstu attīstībā, ilggadēju un priekšzīmīgu darbu.

Dzimtsarakstu nodaļu sistēmas 95. gadadienas pasākuma ietvaros īpaši tiks godinātas dzimtsarakstu nodaļu pārstāves, Triju Zvaigžņu Ordeņa un Atzinības krusta kavalieres, kas ieguvušas augstākos valsts apbalvojumus un savas aktīvās darba gaitas jau ir beigušas.

Apsveicot esošos un bijušos dzimtsarakstu sistēmas darbiniekus 95. gadadienā, tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs uzsver viņu būtisko lomu svarīgos brīžos ikviena cilvēka dzīvē. Ar saviem lēmumiem dzimtsarakstu nodaļu darbinieki ietekmē mūsu tiesību un pienākumu realizāciju, tāpēc šodien pieredzējušākie darbinieki ir pelnījuši atzinību par savu ieguldījumu dzimtsarakstu sistēmas attīstībā, tradīciju izkopšanā, laulības un ģimenes institūta stiprināšanā, norāda tieslietu ministrs.

Apbalvojamo vidū bija arī Jaunpils novada domes priekšsēdētāja un Latvijas Pašvaldību savienības Izglītības un kultūras komitejas priekšsēdētāja Ligita Gintere, kurai tika pasniegts Tieslietu ministrijas II pakāpes atzinības raksts un sudraba spalva par ilggadēju priekšzīmīgu un pašaizliedzīgu amata pienākumu pildīšanu.

Apsveicam!

 

Jana Bunkus,

LPS padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos

Foto un informācija: Tieslietu ministrija