Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Jaunums! Iespēja pieteikties LPS žurnāla e-Logs un/vai Infolapas saņemšanai e-pastā

Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) interneta vietnē - iespēja pieteikties LPS žurnāla e-Logs un/vai iknedēļas ziņu lapas Infolapas saņemšanai e-pastā

Lai pieteiktos e-Logs (no 2017. gada žurnāls "Logs" papīra formātā vairāk neiznāk, tagad tas būs pieejams elektroniski, bezmaksas) un/vai Infolapas saņemšanai, jums jārīkojas sejoši.

Uzklišķiniet uz vēstules ikonas lapas labajā augšējā stūrī, ierakstiet savu e-pasta adresi, atzīmējiet par kuru no izdevumiem vēlaties saņemt informāciju, ieliekot ķeksīti pretī atbilstošam izdevumam (Žurnāls "LOGS" vai "Infolapa"), nospiediet "Pierakstīties jaunumiem". Ja viss izdarīts pareizi, tad pēc mirkļa parādīsies uzraksts "Ziņojums nosūtīts". Klišķiniet atkārtoti uz aploksnes ikonas, lai aizvērtu pieteikšanās logu.

Pēc šīm darbībām uz jūsu norādīto e-pastu tiks nosūtīts e-pasts ar apstiprinājuma saiti, lai izvairītos no tā, ka kāds norāda jūsu e-pastu ziņu saņemšanai bez jūsu piekrišanas.

Par jūsu adreses iekļaušanu e-pasta saņēmēju sarakstā tiks nosūtīts apstiprinājuma e-pasta vēstule ar pievienotu atteikšanos saiti.

Jautājumu/neskaidrību gadījumā lūdzam kontaktēties ar LPS padomnieku Guntaru Krasovski. E-pasts: guntars.krasovskis@lps.lv, mobilais tālrunis: 29104238, tālrunis:67508560.