Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Novadu apvienības Valdes sēdē visplašāk diskutē par Novadu dienas norisi un skatāmajiem jautājumiem

3. martā notika Novadu apvienības Valdes sēde, kuras dienas kārtībā bija 31. martā plānotās Novadu dienas programma un ar to saistītie organizatoriskie jautājumi, kā arī LPS Valdes sēdes kārtībā iekļaujamie jautājumi un Dziesmu un deju svētku padomes sastāvs.

LPS priekšsēža padomniece Olga Kokāne informēja, ka ir sagatavota Novadu dienas provizoriskā dienas kārtība. Mālpils novada domes priekšsēdētājs Aleksandrs Lielmežs, ņemot vērā Novadu dienas programmā iekļauto jautājumu nopietnību, uzsvēra, ka pasākumā, iespējams, būs vajadzīgas ne tikai speciālistu un pašvaldību pārstāvju diskusijas, bet arī reāla rīcība – jāsagatavo LPS rezolūcijas.

Vēl O. Kokāne sēdes dalībniekus informēja par sagatavoto LPS Valdes sēdes dienas kārtību. Aizkraukles novada domes priekšsēdētājs Leons Līdums pievērsa uzmanību 2018. gada dziesmu un deju svētku programmai: svētku gājiens plānots 1. jūlijā, bet šajā datumā Koknesē tiks atklātas sporta veterānu sacensības.

Novadu apvienības Valdes sēdi vadīja Rūjienas novada domes priekšsēdētājs Guntis Gladkins.

 

Attēlā tuvplānā: Aleksandrs Lielmežs

 

Jana Bunkus,

LPS padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos

Novadu dienas programmas projekts