Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Latvijas pašvaldības stiprinās sadarbību ar Moldovas pašvaldībām

29. jūlijā Daugavpilī notiks Latvijas Pašvaldību savienības rīkots seminārs Latvijas un Moldovas vietējo un reģionālo pašvaldību pārstāvjiem „Daudzpusējā dialoga loma Latvijas un Moldovas attīstības sadarbības veicināšanā”.

Semināra ietvaros Moldovas Ziemeļu, Centrālā, Dienvidu, Gagauzijas reģionu, to pašvaldību un nevalstisko organizāciju pārstāvji, kā arī vairāku Latvijas pašvaldību un ministriju pārstāvji dalīsies piemēros par īstenotajām attīstības sadarbības aktivitātēm, arīdzan identificējot turpmākās sadarbības jomas.

Seminārs notiek Latvijas Pašvaldību savienības īstenotā un Eiropas Komisijas finansētā attīstības sadarbības projekta „Strādājot kopā iespēju sniegšanai vietējām un reģionālajām pašvaldībām attīstības veicināšanai ES partnervalstīs” ietvaros un tiek īstenots sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju un Latvijas Lauku forumu.