Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

VARAM aicina piedalīties vasaras skolā-nometnē

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) sadarbībā ar Dobeles novada pašvaldību no 22. līdz 24. augustam organizē vasaras skolu-nometni Latvijas plānošanas reģionu un pašvaldību speciālistiem Eiropas Savienības (ES) fondu jautājumos, kas norisināsies kempingā “Niedras” Dobeles novada Bikstu pagastā.

Nometne tiek organizēta jau trešo reizi. Divu iepriekšējo vasaras skolu dalībnieki atzinīgi novērtēja pasākumu, kurā ieguvuši jaunas zināšanas, pilnveidojuši prasmes, raduši jaunus kontaktus un iedvesmu turpmākiem darbiem.

Vasaras skolas-nometnes mērķis ir stiprināt pašvaldību un plānošanas reģionu speciālistu profesionālo kapacitāti ES fondu projektu plānošanas un īstenošanas jautājumos. Trīs dienu garumā ar pieredzes un viedokļu apmaiņu neikdienišķā un neformālā vidē, intensīviem profesionālās izaugsmes treniņiem dalībniekiem būs iespēja gūt jaunus iedvesmas avotus turpmākajam darbam. Līdzīgi iepriekšējo gadu konceptam, esam paredzējuši nometnes laikā ne tikai uzklausīt nozares ekspertu viedokļus par aktuālām tēmām ES fondu piesaistē un plānošanā, bet arī piedāvāt praktiskus treniņus par ES fondu projektu vadības kultūru.

Aicinām pieteikties dalībai vasaras skolā-nometnē plānošanas reģionu un pašvaldību pārstāvjus, kas ikdienā strādā ar ES fondu projektu plānošanu un īstenošanu, savu dalību piesakot līdz š. g. 3. augustam vietnē http://ej.uz/vasarasskola2018.

Plašāka informācija: http://varam.gov.lv/lat/aktual/preses_relizes/?doc=26272

Foto: VARAM