Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu

Sēlijas novadu apvienība (SNA) ir brīvprātīga pašvaldību apvienība kopīgu mērķu un uzdevumu sasniegšanai.

SNA ir nodibināta 2012. gada 14. decembrī, lai saskaņā ar Latvijas Pašvaldību savienības (LPS)  statūtu 11.1. un 11.2 punktiem uz brīvprātības principiem apvienotu tās Sēlijas novadu pašvaldības, kuras ir iestājušās LPS. Tā darbojas kā LPS struktūrvienība.

Priekšsēdētājs Arvīds Kviesis, Neretas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs.

Apvienības sastāvā ir septiņi Sēlijas novadi:

  • Aknīstes novads
  • Ilūkstes novads
  • Jaunjelgavas novads
  • Jēkabpils novads
  • Neretas novads
  • Salas novads
  • Viesītes novads

 

 

Iepriekšējais
Nākamais

Sēlijas pašvaldību sabiedrisko attiecību speciālistu tikšanās Jaunjelgavā

Pilni apņēmības pildīt pirmajā tikšanās reizē pērnā gada septembrī Jēkabpils novada Tadenavā doto solījumu tikties regulāri, 27. februārī Sēlijas novadu sabiedrisko attiecību speciālisti pulcējās Sēlijas vārtos – Jaunjelgavā, kur kolēģus viesmīlīgi sagaidīja Jaunjelgavas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Evija Vectirāne.

Šajā reizē kopā ar Latvijas Pašvaldību savienības Komunikācijas nodaļu – vadītāju Janu Bunku, redaktori Guntu Klismetu un sabiedrisko attiecību speciālisti Ilzi Rukuti – un Aknīstes, Ilūkstes, Jaunjelgavas, Jēkabpils, Salas un Viesītes novada sabiedrisko attiecību speciālistiem bija arī Neretas novada domes priekšsēdētājs Arvīds Kviesis, kurš šobrīd vada visu septiņu Sēlijas novadu apvienību.

Tikšanās dalībnieki gan pārrunāja ikdienas darba jautājumus, gan apsprieda sadarbības un Sēlijas popularizēšanas iespējas, kā arī gatavošanos gada lielajam pasākumam – tautas mākslas svētkiem “Sēlija rotā”, kas šogad notiks jūnija beigās Jēkabpils novada Ābeļos.

Nākamā “spalvas māsu/brāļu” darba tikšanās nolikta augustā Aknīstes novadā.

LPS Komunikācijas nodaļa