Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Profesionālās pilnveides iespējas pašvaldību darbiniekiem

Lai laikus novērstu darbaspēka kvalifikācijas neatbilstību darba tirgus pieprasījumam, veicinātu strādājošo konkurētspēju un darba produktivitātes pieaugumu, būtiska ir profesionālā pilnveide, gan atjaunojot savas iepriekš iegūtās zināšanas, gan arī apgūstot jaunas prasmes. Tāpēc Latvijas pašvaldību darbiniekiem - dažādu jomu speciālistiem tiek nodrošināta iespēja pieteikties profesionālās pilnveides kursos, kā arī jaunu zināšanu apgūšanai paredzētās apmācībās.

Pašvaldību darbiniekiem, dažādu jomu speciālistiem, ir iespēja profesionāli pilnveidoties, apmeklējot Latvijas Pašvaldību mācību centra organizētos kursus un seminārus. Turklāt daļa no piedāvātajām apmācībām ir bez maksas, un  turpinot Covid pandēmijas laikā iesākto praksi - arī tiešsaistē.

Aktuālā informācija par piedāvātajiem kursiem un semināriem pieejama ŠEIT.

Mūžizglītības iespējas pieaugušajiem piedāvā arī Valsts izglītības attīstības aģentūra, kas periodiski izsludina pieteikšanos un dažādu jomu izglītības programmām projektā "Mācības pieaugušajiem".

Informācija par pieteikšanos mācībām, aktuālajiem piedāvājumiem kā arī izmaksām atrodama ŠEIT