Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu

Šajā sadaļā atrodama informācija par aktualitātēm jaunatnes jomā – jaunumi, notikumi, apmācības, semināri, videokonferences, projekti, kas attiecas vai varētu būt interesanti pašvaldībām un pašvaldībās strādājošajiem jaunatnes lietu speciālistiem/jaunatnes darbiniekiem.

Iepriekšējais
Nākamais

LPS un LJP aicina uz tikšanos par aktualitātēm jaunatnes jomā

Latvijas Pašvaldību savienība un Latvijas Jaunatnes padome, aicina Jūs – pašvaldībā strādājošos jaunatnes jomas speciālistus – uz informatīvu sanāksmi 2023. gada 6. martā plkst. 14:00-15:00, kurā pārrunāsim aktualitātes jaunatnes jomā:  

  1. Informācija par Eiropas Jaunatnes gada iniciatīvām (ziņo Marta Jērica, LJP projektu vadītāja)
  2. Informācija par sagatavoto 11 Eiropas Jaunatnes mērķu informatīvo materiālu (ziņo Marta Jērica, LJP projektu vadītāja)
  3. Pētījuma rezultāti par datu un informācijas vajadzībām jaunatnes sektorā (ziņo Marta Jērica, LJP projektu vadītāja)
  4. Aktualitātes par Jaunatnes likumu un Brīvprātīgā darba likumu (ziņo Katrīna Leitāne, LJP interešu aizstāvības eksperte)
  5. Valsts programma 2023 un Digitālais darbs ar jaunatni ANM (Projekts “Digitālā darba ar jaunatni sistēmas attīstība pašvaldībās” – ziņo Nils Mosejonoks, JSPA Jaunatnes politikas atbalsta departamenta direktors un Projekts “Sabiedrības digitālo prasmju attīstība un sabiedrības, īpaši jauniešu tehnoloģiju jaunrades spēju attīstība un atbalsts” - ziņo Aija Rantiņa, VARAM Projektu pārvaldības departamenta Vecākā projekta aktivitātes koordinatore)
  6. Diskusija par Pašvaldību likumu un jauniešu līdzdalības iespējām – ziņo Kurts Auza, VARAM Valsts ilgtspējīgas attīstības plānošanas departamenta Reģionālās attīstības plānošanas nodaļas vecākais eksperts

Jautājumus līdz sanāksmei varat iesūtīt uz e-pastu Zane.Zvaigzne@lps.lv vai kontaktpersonai no LJP puses - Katrīnai Leitānei, e-pasts: Katrina.Leitane@ljp.lv

__________________________________________________

Microsoft Teams meeting

Join on your computer, mobile app or room device

Click here to join the meeting

Meeting ID: 313 713 060 549
Passcode: ZLxqqL

Download Teams | Join on the web

___________________________________________________