Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu

Šajā sadaļā atrodama informācija par aktualitātēm jaunatnes jomā – jaunumi, notikumi, apmācības, semināri, videokonferences, projekti, kas attiecas vai varētu būt interesanti pašvaldībām un pašvaldībās strādājošajiem jaunatnes lietu speciālistiem/jaunatnes darbiniekiem.

Iepriekšējais
Nākamais

Projekta "Flock of Ideas" programma

Ceturdien, 2023. gada 14. decembrī tiks prezentēta projekta "Flock of Ideas" programma.

Projekta mērķis ir iesaistīt jauniešus un jaunos profesionāļus pilsētvides attīstībā ļaujot viņiem kļūt gan par ideju radītājiem, gan arī lēmumu pieņēmējiem.

Biedrība Tandeems kopā ar saviem igauņu partneriem  Vares Space ir atlasījuši 5 aizraujošas tēmas Talsos, Tallinā, Cēsīs, Valgā, Ropažos un Ādaži. Katra no tēmām tiks pētīta caur darbnīcām, semināriem, lekcijām un ideju sacensībām. Kopējā programma apskatāma Tandeems mājaslapā- https://tandeems.com/projects/flock-of-ideas
Katra no apskatītajām tēmām tiks pētīta caur klātienes un digitālajām darbnīcām, kuru rezultātā tiks definēts ideju sacensības uzdevums. Ideju sacensību uzvarētāji saņems naudas balvas. Piedalīšanās jebkurā vai visos no pasākumiem ir bez maksas un pieejama ik vienam. Īpašs tiek aicināti piedalīties jaunieši līdz 30 gadu vecumam kā arī ar pasākumu tēmām saistītu izglītību studējošie.

14. decembrī, 15:00 - 15:45, tiks rīkota tiešsaites prezentācija, kuras laikā abas organizācijas iepazīstinās ar izveidoto pasākumu programmu.
Pieslēdzies te- https://meet.google.com/afh-bnya-nwa
Prezentācija tiks ierakstīta un publicēta pēc pasākuma.

https://tandeems.com/ kopš 2022. gada rīko ideju sacensības, iedzīvotājus iesaistošas darbnīcas kā arī attīsta digitālo infrastruktūra demokrātisu un caurspīdīgu pilsētvides un dizaina procesu koordinēšanai.  
https://vares.space/ ir starpdisciplināra igaunijas jauno arhitektu apvienība, kas līdz šim rīkojuši Eiropas arhitektūras studentu plenērus, daudzas dizaina darbnīcas Tallinā un šobrīd attīsta mākslas rezidenču centru Valgā.

Projektu atbalsta Erasmus+

Sīkāka informācija: Kārlis Jaunromāns, +371 26361229, Radošo sacensību platforma Tandeems - https://tandeems.com/