Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu

Šajā sadaļā atrodama informācija par aktualitātēm jaunatnes jomā – jaunumi, notikumi, apmācības, semināri, videokonferences, projekti, kas attiecas vai varētu būt interesanti pašvaldībām un pašvaldībās strādājošajiem jaunatnes lietu speciālistiem/jaunatnes darbiniekiem.

Iepriekšējais
Nākamais

Pašvaldību aptauja par darbu ar jaunatni

Lai aktualizētu informāciju par darba ar jaunatni attīstību pašvaldībās, Izglītības un zinātnes ministrija ir izveidojusi aptaujas anketu, kurā lūdz visas pašvaldības sniegt informāciju par jaunatnes politikas plānošanu un īstenošanu, darbā ar jaunatni iesaistīto personālu, jaunatnes jomas finansējumu, jauniešiem pieejamiem pakalpojumiem un infrastruktūru, ikdienas darbu ar jaunatni, sadarbību un līdzdalību jaunatnes jomā, kā arī par darbu ar jauniešiem ar ierobežotām iespējām.

Informāciju lūdzam iesniegt līdz 2023. gada 19. februārim, aizpildot interneta saitē pieejamo aptaujas veidlapu: https://forms.office.com/e/L97SDMQ10R.

Neskaidrību gadījumā lūdzam sazināties ar ministriju, izmantojot e-pasta adresi jaunatneslietas@izm.gov.lv.