Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Uzziniet par finansējuma iespējām jaunās Eiropas Bauhaus iniciatīvas aktivitāšu īstenošanai

Eiropas Komisija aicina piedalīties informatīvās sesijās 29. novembrī un 1. decembrī par ES finansējumu ilgtspējīgu, skaistu un kopīgi paveiktu aktivitāšu īstenošanai jaunās Eiropas Bauhaus iniciatīvas ietvaros.

Pirmā info sesija norisināsies 29. novembrī 14:00 – 17:00 (Briseles laiks) un būs veltīta tādām tēmām kā mājokļi par pieņemamu cenu, daudzfunkcionāla renovācija un profesionālās izcilības centri. Savukārt otrajā info sesijā 1. decembrī 14:00 – 17:00 (Briseles laiks) varēs uzzināt par iedzīvotāju iesaistīšanu,  sociālās politikas saikni ar dabā balstītiem risinājumiem iekļaujošāku kopienu veidošanai, kā arī digitālās dimensijas ietveršanu projektos.

Abas informatīvās sesijas varēs skatīties tiešsaistē, un pasākumiem nav jāreģistrējas iepriekš. Vairāk informācijas par jauno Eiropas Bauhaus iniciatīvu atradīsiet Eiropas Komisijas tīmekļa vietnē, kā arī Latvijas Pašvaldību savienības tīmekļa vietnē.