Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Projektu vadītājiem iespēja piedalīties starptautiskās apmācībās Francijā par kultūras mantojumu

Pašvaldību projektu vadītāji aicināti pieteikties dalībai starptautiskām apmācībām “Ievērojamu vietu un pilsētu starptautiskajā apmācības nedēļā”, kas 14. – 18. novembrī norisināsies Normandijā, Francijā. Apmācību tēma ir ”Mantojums, starpniecība un iedzīvotāju līdzdalība”.

Apmācības, kas norisināsies jau 8. reizi, rīko asociācija “Francijas ievērojamās vietas un pilsētas” sadarbībā ar Francijas Republikas Eiropas lietu un ārlietu ministriju, Francijas Republikas Kultūras ministriju un vairākām Francijas pašvaldībām.  Tajās var piedalīties gan klātienē, gan attālināti, vairāk uzzinot par tādām tēmām kā integrētas kultūras mantojuma attīstības stratēģijas veidošana, jaunas telpas un pielietojuma piedāvāšana iedzīvotājiem, kā arī digitālu risinājumu sekmēšana.

Ja vēlaties piedalīties klātienē, tad līdz 14. oktobrim jānosūta savs CV un motivācijas vēstule uz e-pasta adresēm: s.ortiz-correa@sites-cites.fr un j.fedy@sites-cites.fr. Ja vēlaties piedalīties attālināti, tad līdz 10. novembrim jāreģistrējas šajā tīmekļa vietnē: https://forms.gle/aHsEWpn9vkt7n3y19

Papildu informāciju atradīsiet asociācijas “Francijas ievērojamās vietas un pilsētas” tīmekļa vietnē (franciski un angliski).