Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Iespēja piedalīties seminārā par Ukrainas rekonstrukcijas projektu īstenošanu

Foto: pexels.com

8. februārī Finanšu ministrijā norisināsies seminārs “Starptautisko finanšu institūciju finanšu un riska dalīšanas instrumenti Ukrainas rekonstrukcijas projektu īstenošanā”. Seminārs notiks 14:30-17:30 Finanšu ministrijā, Smilšu ielā 1.

Semināra mērķis ir iepazīstināt Latvijas eksportspējīgus uzņēmumus ar starptautisko finanšu institūciju plānotajiem rekonstrukcijas projektiem Ukrainā, prezentēt starptautisko finanšu institūciju finanšu un riska dalīšanas (apdrošināšanas) instrumentus, kā arī informēt par praktiskiem soļiem sadarbības uzsākšanai un dalībai starptautisko finanšu institūciju finansēto projektu iepirkumos un projektu īstenošanā, sniegt labās prakses piemērus un atbildēt uz semināra dalībnieku jautājumiem.

Seminārā piedalīsies Latvijā pārstāvētās starptautiskās finanšu institūcijas: Pasaules Bankas grupas institūcijas – Starptautiskā Rekonstrukcijas un attīstības banka IBRD, Starptautiskā Finanšu korporācija IFC un Daudzpusējā investīciju garantiju aģentūra MIGA, kā arī Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka EBRD, Eiropas Investīciju banka EIB, Eiropas Padomes Attīstības banka CEB un Ziemeļu investīciju banka NIB.

Seminārā aicināti piedalīties Latvijas uzņēmumi, nevalstiskās organizācijas un nozaru eksperti, kuri darbojas vai plāno paplašināt darbību Ukrainā un citās attīstības valstīs. Dalībniekiem vēlamas zināšanas vai pieredze publisko iepirkumu jomā.

Seminārs norisināsies klātienē, Finanšu ministrijā, Smilšu ielā 1, 202. telpā (2. stāvs). Starptautisko finanšu institūciju pārstāvji, kuri strādā ar Ukrainu, piedalīsies attālināti, savukārt Baltijas valstu pārstāvji piedalīsies klātienē, sniedzot iespēju uzņēmējiem un ekspertiem nodibināt kontaktus turpmākai saziņai un sadarbībai. Seminārs notiks angļu valodā.

Lai pieteiktos dalībai seminārā, aicinām aizpildīt reģistrācijas anketu līdz 6.februārim.

Informāciju sagatavojusi LR Ārlietu ministrijas Attīstības sadarbības politikas nodaļa

Darba kārtība (angliski)