Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

28. aprīlī – Lielā talka

28. aprīlī visā Latvijā notiks Lielā talka, kuras sauklis šoreiz ir “Mainām Latviju! Maināmies paši!”.

“Latvijas Pašvaldību savienība ir Lielās talkas sadarbības partneris jau kopš pirmās talkas organizēšanas reizes. Sakopt apkārtējo vidi nenozīmē tikai vākt gružus, tas nozīmē mainīt sabiedrības viedokli un attieksmi, atstāt pēc sevis tīru apkārtni un arī atstāt vēsturē labi padarīta darba pēdas. Talka ir apliecinājums, ka brīvprātībai ir liels spēks, ka mūsu sabiedrība apvienojoties var paveikt nozīmīgus darbus. Esmu gandarīts par pašvaldību ieguldījumu Lielajā talkā un esmu pārliecināts, ka iedzīvotāju vēlme sakārtot vidi ap sevi saglabāsies vēl daudzus gadus,” pauž LPS priekšsēdis Gints Kaminskis.

Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdis izsaka pateicību visām Latvijas pašvaldībām, Lielās talkas pašvaldību koordinatoriem un ikvienam Latvijas iedzīvotājam, kurš piedalījies vienā, divās vai visās talkās desmit gadu garumā un gatavojas arī šāgada Lielajai talkai, ar savu ieguldījumu palīdzot mūsu Latvijai tapt skaistākai, zaļākai, sakoptākai un veselākai.