Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS sumina brīvprātībai draudzīgākās pašvaldības pasākumā “Gada brīvprātīgais 2018”

24. novembrī pasākumā “Gada brīvprātīgais 2018” par godu Starptautiskajai brīvprātīgo dienai tika godināti brīvprātīgā darba veicēji, organizētāji un brīvprātībai draudzīgākā pašvaldība. Latvijas Pašvaldību savienība (LPS) ir gandarīta, ka arī šogad ir novērtēts pašvaldību ieguldījums brīvprātīgā darba veicināšanā. Apsveicam Jelgavas pilsētu un Liepājas pilsētu ar iegūto Brīvprātībai draudzīgākās pašvaldības 2018 godu!  

LPS priekšsēža vietnieks no novadiem Gints Kukainis LPS vārdā pasākumā sumināja visas pašvaldības, kuras tika nominētas kā Brīvprātībai draudzīgākās pašvaldības. Lai gan darbs ar brīvprātīgajiem ir sarežģīts un prasa daudz spēku, tomēr pašvaldības arvien aktīvāk sāk iesaistīt darbā brīvprātīgos, kas ir lielisks veids, kā tik daudzos novadā veicamos darbus iespējams padarīt nozīmīgus un saprotamākus sabiedrībai. Arī brīvprātīgais iegūst jaunas prasmes, var veikt darbu, kas patiešām nes gandarījumu, kā arī vairāk sajūt piederību pie savas kopienas.

LPS sveic visus brīvprātīgos un Brīvprātībai draudzīgākās pašvaldības! Apsveicam Jelgavas pilsētu un Liepājas pilsētu ar iegūto Brīvprātībai draudzīgākās pašvaldības 2018 godu!

Pasākumu “Gada brīvprātīgais 2018” organizē Nodarbinātības valsts aģentūra sadarbībā ar Valmieras novada fondu, Izglītības un zinātnes ministriju, Jelgavas pilsētas domes administrācijas Sabiedrības integrācijas pārvaldi, Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes nodaļu, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu, biedrību “Latvijas Jaunatnes padome”, Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru.

Foto: Nodarbinātības valsts aģentūra