Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Videokonference par moderniem risinājumiem pasākumu izziņošanai un atspoguļošanai pašvaldībās

Kurp.es ir platforma, kas jau divus gadus apkopo pasākumus Rīgā un visā Latvijā, kā arī palīdz par tiem efektīvi komunicēt dažādām organizācijām, piemēram, LV100, Izglītības un zinātnes ministrijai un citiem.

27. jūnijā  pašvaldību vadība, mārketinga un sabiedrisko attiecību speciālisti, kultūras darbinieki, darbā ar jaunatni iesaistītās personas un citi interesenti tika aicināti pievienoties tiešraides videokonferencei.

Videokonferencē pasākumu platformas Kurp.es veidotājs Gustavs Mārtiņš Upmanis pastāstīja, kā pašvaldība par saviem pasākumiem var komunicēt digitālajā vidē un uzlabot to atspoguļošanas kvalitāti, lai tie būtu viegli pārskatāmi gan vietējiem, gan tūristiem, iepazīstināja ar kompānijas tehnoloģiskajām iespējām risināt pašvaldību pasākumu ievietošanu un pārvaldīšanu, ietaupot laiku un resursus, kā arī prezentēja pašu veidoto platformu jauniešiem “Visas iespējas”, ar kuras darbību jau iepazinušies izpilddirektori Latvijas Pašvaldību izpilddirektoru asociācijas sanāksmē 7. jūnijā Priekuļos.

Kurp.es piedāvājums pašvaldībām

Kurp.es vēlas apkopot visus Latvijā notiekošos pasākumus, tāpēc aktīvi veido sadarbību ar pašvaldībām.

Piedāvājums:

* atspoguļot visus novadā notiekošos pasākumus novadam pielāgotā aplikācijā;

* apkopot visus novada pasākumus un atspoguļot tos Kurp.es lapā, ko mēnesī apmeklē 20 000 cilvēku;

* digitāli komunicēt par pašvaldības pasākumiem;

* caur īpašu spraudni parādīt pasākumus pašvaldības vietnē, apkopojot tos no dažādiem avotiem, tādējādi atbrīvojot pašvaldību no šādas informācijas ievietošanas.

Kurp.es ne tikai ievāc konkrēta novada pasākumus no Facebook, pašvaldības rīcībā esošajiem sarakstiem un preses relīzēm, bet arī nodrošina, ka visām rīkotāju organizācijām būs sava pieeja profilam un tās pašas varēs ievietot pasākumus un tos labot. Kurp.es spraudnis būtiski atvieglo kalendāra administrēšanu, jo ievietotie pasākumi parādās automātiski un tiek izņemti pēc to beigām. To arī ērti un vienkārši var pielāgot lapas parametriem un vajadzībām. Sadarbības piemērus var aplūkot šeit.

Videokonferences ierakstu var skatīt LPS vietnes www.lps.lv sadaļā “Tiešraides, videoarhīvs - Videoarhīvs” vai LPS YouTube kontā.

 

Sniedze Sproģe,

LPS padomniece

Moderni risinājumi pasākumu atspoguļošanai pašvaldībās