Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Videokonference par Eiropas mobilitātes nedēļu 2019

15. augustā Latvijas Pašvaldību savienībā notika videokonference par Eiropas mobilitātes nedēļu (EMN) 2019, kurā aicinātas iesaistīties arī pašvaldības. Projekta vadītāja Sanita Kacuba videokonferencē pastāstīja, ka Latvijā Eiropas mobilitātes nedēļa 2019 notiks no 16. līdz 22. septembrim, tās mērķis ir veicināt sabiedrības informētību par ieguvumiem no pārvietošanās ar velosipēdu un kājām, kā arī viedo pilsētu attīstību. Šāgada kampaņa tiek īstenota ar saukli #GudrāksSolis.

Savukārt Liepājas pašvaldības administrācijas vides aizsardzības vecākā speciāliste Aija Štāle dalījās pieredzē par 2018. gadā realizēto projektu un dalību gan EMN nacionālajā konkursā, gan “European Mobility Week Award” konkursā. 

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija aicina Latvijas pašvaldības, uzņēmumus, skolas un nevalstiskās organizācijas pieteikt konkursam videi draudzīgai mobilitātei veltītus pasākumus un aktivitātes, reģistrējot savu dalību vietnē www.mobilityweek.eu.

Plašāk iespējams uzzināt, noskatoties tiešraides videoierakstu LPS mājaslapā sadaļā Tiešraides,Videoarhīvs (šeit). Zemāk pievienotas arī abas videokonferencē demonstrētās prezentācijas. 

Liepājas pilsētas dalība 2018. gada Eiropas Mobilitātes nedēļā
Eiropas Mobilitātes nedēļa 2019