Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Videokonference “Dienas bez rindām”

28. augustā notika tiešraides videokonference "Dienas bez rindām".

Aicinot sabiedrību aktīvāk izmantot valsts un pašvaldību iestāžu pakalpojumus elektroniski, no 30. septembra līdz 4. oktobrim notiks ikgadējā akcija “Dienas bez rindām”. Akcija notiks jau sesto reizi. Pērn tajā piedalījās vairāk nekā 100 valsts un pašvaldību iestāžu un to filiāļu visā Latvijā. Šogad akcijai aicinām pievienoties arī bibliotēkas, kas ir nozīmīgs informācijas un pakalpojumu saņemšanas punkts daudziem Latvijas iedzīvotājiem.

Iniciatīvas “Dienas bez rindām” mērķis ir ne tikai iedrošināt sabiedrību saņemt pakalpojumus digitāli, bet arī iepazīstināt ar e-pakalpojumu dažādību, lai veicinātu paradumu maiņu – ar dažādām dzīves situācijām saistītās formalitātes ātrāk un ērtāk nokārtot tiešsaistē, nevis stāvot rindā valsts vai pašvaldības iestādē.

Tiešraides vebinārā varēja iepazīties ar akcijas “Dienas bez rindām” plānoto norisi un iestāžu iespējām iesaistīties. Papildus tika sniegta informāciju par jaunu aktivitāti – tiešsaistes viktorīnu, ar kuras starpniecību noskaidrosim e-pakalpojumu jautājumos viszinošāko pašvaldību un/vai bibliotēku. Aktīvākajiem viktorīnas dalībniekiem plānotas īpašas pateicības balvas.

Videokonferencē piedalījās:

  • Diāna Tiltiņa, VARAM Publisko pakalpojumu departamenta Projektu vadības nodaļas projekta aktivitātes vecākā koordinatore
  • Jana Saulīte, SIA “Communications & Strategies” projektu vadītāja, akcijas “Dienas bez rindām” aktivitāšu koordinatore

Par iepriekšējā gada akciju “Dienas bez rindām” varat lasīt šeit: 

Informācijai: videokonferences ieraksts pieejams LPS vietnes sadaļā Tiešraides, videoarhīvs, portāla latvija.lv kontā sociālajā tīklā Youtube.com.

Prezentācija pieejama zemāk tekstā.

 

 

Diena bez rindām - prezentācija