Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS priekšsēdis atklāj unikālu zāļu ražotni*

1. aprīlī Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) priekšsēdis Gints Kaminskis Rīgā atklāja jaunu ražotni, kurā tiks gatavotas zāles pret vīrusiem, depresiju, nomāktu psihoemocionālo stāvokli un citām kaitēm.

Jaunā ražotne atrodas Pašvaldību savienības ēkā Vecrīgā, Mazajā Pils ielā 1. Zāļu gatavošanā iesaistījies viss LPS kolektīvs. Jau tuvākajā laikā LPS atvērs ražotnes filiāles visās vēsturiskajās Latvijas zemēs, kā arī papildinās produkcijas klāstu.

Šobrīd Latvijas tirgū LPS piedāvā unikālu līdzekli “ILKEIMS”**, kura galvenā sastāvdaļa ir C vitamīns, jo tieši šis – vispazīstamākais no visiem vitamīniem – ir izcils profilakses līdzeklis un labs palīgs dažādu slimību ārstēšanā. Tas gan stiprina cilvēka imūnsistēmu, gan veicina interferona izstrādi organismā, tādējādi tam nav mazsvarīga loma arī pretvīrusu aizsardzībā. Pārējās zāļu sastāvdaļas ņemtas no apkārtējā vidē pieejamajiem resursiem.

Ražotnes telpās Mazajā Pils ielā 1 iekārtots arī speciālista kabinets, kurā sniedz konsultācijas par zāļu pareizu lietošanu un uzvedību organisma imūnstiprināšanas procesā. Katru dienu šeit galvenā terapeita vadībā iespējams piedalīties kolektīvās vai individuālās nodarbībās, protams, ievērojot epidemioloģiskās drošības nosacījumus, kā arī pieejamas tā saucamās veselības minūtes, kas līdzvērtīgas sportiskam treniņam.

“Ieceru mums vēl ir ļoti daudz. Tā kā pandēmijas laikā lielākā daļa esam palikuši mazkustīgāki un līdz ar to uzņēmīgāki pret vīrusiem un citām nebūšanām, nācās likt lietā LPS lielo pieredzi un gādāt par veselīgāka dzīvesveida popularizēšanu un alternatīvas ārstniecības piedāvājumu,” norāda LPS priekšsēdis Gints Kaminskis.

LPS iesaka jauno preparātu, kura nosaukums ir “ILKEIMS”, lietot vismaz trīsreiz dienā. Saistības ar ēdienreizēm tam nav, jo vienlīdz labi tas darbojas gan pirms un pēc ēšanas, gan ēdienreizes laikā. Visieteicamāk zāles lietot tieši pēc pamošanās, jo tad to iedarbība, kā liecina pētījumi, ir visefektīvākā. Kontrindikācijas nav novērotas.

“Kāds gudrais teicis, ka laimīgs cilvēks ir vesels cilvēks un laime stiprina imunitāti. To arī visiem novēlam – esiet laimīgi un veseli!” teic Gints Kaminskis un aicina lietot preparātu “ILKEIMS” ikdienā.

Apmeklēt ražotni Mazajā Pils ielā 1 var, piesakoties pa tālruni 29446566 un vizītes laikā ievērojot visas epidemioloģiskās drošības prasības, lai pasargātu sevi un apkārtējos.

Preparāta “ILKEIMS” demonstrācija ŠEIT.

 

* April, april!
** ILKEIMS – smiekli

 

 

Plašākai informācijai:

Gints Kaminskis,

LPS priekšsēdis

e-pasts: gints.kaminskis@lps.lv

 

Sagatavojusi:

Gunta Klismeta,

LPS Komunikācijas nodaļas redaktore

mob. tālr.: +371-29428303

e-pasts: gunta.klismeta@lps.lv

 

www.lps.lv

Facebook: @PasvaldibuSavieniba

Twitter: @lps_lv; @LPSBrux