Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Pašvaldības aicinātas pieteikt labās prakses piemērus pirmajai ilgtspējas inovāciju balvai Baltijā

Lai izceltu ievērojamākos sasniegumus ilgtspējīgas uzņēmējdarbības veicināšanā un atainotu inovāciju augošo lomu ilgtspējā, inovāciju vadības uzņēmums "Helve" ir izsludinājis pirmo ilgtspējas un inovāciju balvu Baltijā "Rimi Baltic Sustainability Awards", kurā aicinātas pieteikties arī pašvaldības.

Savus sasniegumus pašvaldības ir aicinātas pieteikt balvas kategorijā "Ietekme uz vidi", lai veicināt ideju, zināšanu un pieredzes apmaiņu pašvaldību vidū, dalīties ar labo praksi Baltijas mērogā.

Kategorijā "Ietekme uz vidi" tiek meklēti procesu uzlabojumi, kas veicina ilgtspējīgu attīstību un rada ilgtermiņa pievienoto vērtību – kā, piemēram, ilgtspējīgas bioekonomikas un aprites ekonomikas principu ieviešanu ikdienā; ilgtspējīga transporta sistēma un satiksmes drošība; efektīva dabas resursu izmantošana un apsaimniekošana; ilgtspējīga apdzīvotu vietu plānošana; gaisa kvalitāte; drošu un iekļaujošu zaļo zonu pieejamība u.c.

Pieteikties Rimi Baltijas Ilgtspējas balvai iespējams līdz 2021.gada 5. novembrim vietnē www.balticsustainabilityawards.eu.

Uzvarētāji no visām trim Baltijas valstīm tiks paziņoti apbalvošanas ceremonijā šī gada 9. decembrī, konferences “Future Forum” noslēgumā.