Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Sveicam Cēsu novada domes priekšsēdētāju ar Atzinības krusta lielvirsnieka titula saņemšanu

Latvijas Pašvaldību savienība sveic Cēsu novada domes priekšsēdētāju Jāni Rozenbergu ar augstā valsts apbalvojuma - Atzinības krusta lielvirsnieka titula saņemšanu, kas pasniegt par pašaizliedzīgu darbu valsts labā.

"Šobrīd mīlestība un piederības sajūta savai valstij ir jo īpaši svarīgas vērtības. Mūsu valsts ir neatkarīga jau 32 gadus, un bez pašvaldību vadītājiem to būtu bijis grūti sasniegt, jo tieši pašvaldību vadītāji bija tie, kuri deva mandātu atjaunot neatkarīgu Latviju. Atzinības krusta saņemšanai šogad 4.maijā ir jo īpaši liela nozīme, jo šogad, vairāk kā citus gadus, mēs apzināmies, cik trausla ir brīvība un cik liela ir tās vērtība," pauž LPS priekšsēdis Gints Kaminskis.

Atzinības krusta kavaliera kārtā iecelts arī bijušais Nīcas pašvaldības priekšsēdētājs Agris Petermanis.

Pašvaldības vadītājam ir jābūt ne tikai sava novada patriotam, bet arī savas valsts patriotam. Valsti veido pašvaldības, un to attīstība nozīmē arī visas valsts izaugsmi un mūsu iedzīvotāju labklājību. Savukārt šādas pašvaldības stiprina iedzīvotāju piederību gan pašvaldībai, gan patriotismu pret savu valsti - Latviju.

Apsveicam ar godam nopelnītajiem apbalvojumiem un novēlam arī turpmāk būt savas pašvaldības un valsts patriotiem!