Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Pašvaldības aicinātas piedalīties energokrīzes risinājumu pilotprojektā

Rīgas Tehniskās universitātes Vides aizsardzības un siltuma sistēmu institūts, īstenojot (RTU VASSI) iniciatīvu “Energovienoti”, aicina pašvaldības pieteikties dalībai energokrīzes pilotprojektā nelielai apdzīvotai vietai, kur siltumapgādē izmanto fosilo kurināmo un ir liels energonabadzīgo mājsaimniecību īpatsvars.

RTU VASSI pārstāvji ciešā sadarbībā ar pašvaldības energopārvaldnieku enerģijas lietotājam ieteiks pasākumus, kas soli pa solim ļaus samazināt iedzīvotāju izmaksas par siltumenerģiju un elektroenerģiju.

Pašvaldībām, kuras vēlas piedalīties pilotprojektā, jāaizpilda pieteikšanās forma: https://videszinatne.rtu.lv/iniciativa-energovienoti.../

  • Aizpildot formu, jānorāda: siltumapgādes sistēmas pēdējo trīs gadu dabas gāzes patēriņu, iedzīvotāju skaitu un siltumenerģijas tarifu.
  • Ja formas aizpildīšanas brīdī nav iespējams aizpildīt nepieciešamo informāciju, tad gaidīsim šo informāciju atsūtītu uz e-pastu energovienoti@rtu.lv

RTU VASSI izvēlēsies vienu pilotprojekta vietu un pārējās pašvaldības, kas pieteiksies dalībai akcijā, iesaistīs labās prakses pieredzes apmaiņas grupā.