Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS rīko semināru ciklu par energoresursu atbalsta administrēšanu pašvaldībās

Foto: Pixabay

Latvijas Pašvaldību savienība sadarbībā ar Ekonomikas ministriju, Labklājības ministriju un SIA "Zz Dats" organizē informatīvos seminārus energoresursu atbalsta administrēšanas jautājumos. Semināru mērķis ir dalīties ar aktuālo informāciju un izdiskutēt neskaidros jautājumos.

Semināri plānoti laika periodā no 13.oktobra līdz 3.novembrim, ceturtdienās no plkst.10-12. Kopā ir plānoti četri semināri. Lielas intereses gadījumā arī turpmāk tiks organizēti šādi semināri.

Ņemot vērā, ka semināri plānoti par praktiskiem jautājumiem saistībā ar atbalsta administrēšanu, seminrāros īpaši aicināti piedalīties tie pašvaldību pārstāvji un speciālisti, kuri atbildīgi par atbalsta administrēšanu un nodrošināšanu.

Lai novērstu tehniskas problēmas, seminārus būs iespējams skatīties un tajos piedalīties divos veidos:

1)           dalībniekus, kuri plāno aktīvi piedalīties diskusijā un uzdot jautājumus, aicinām pieslēgties MS Teams platformā (saite izsūtīta visām pašvaldībām).

2)           dalībniekus, kuri plāno tikai skatīties tiešraidi, aicinām semināru skatīties Latvijas Pašvaldību savienības mājaslapā www.lps.lv sadaļā “Tiešraides-Videoarhīvs”.

Semināru videoieraksti un prezentācijas, kā arī iepriekš LPS platformā organizēto informatīvo pasākumu ieraksti par energoresursu atbalsta nodrošināšanu būs pieejami ŠEIT