Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Ministru kabinets nodod Limbažu novada pašvaldības valdījumā Limbažu Dūņezeru

Limbažu novada dome 2014.gada 27.martā  pieņēma lēmumu lūgt Latvijas Republikas Ministru kabinetam nodot Limbažu novada pašvaldības valdījumā nekustamos īpašumus Dūņezeru (135,6 ha platībā) un zem tā esošo zemi (148,5 ha), kā arī deleģēt Limbažu novada pašvaldībai tiesības noteikt kārtību, kādā izmantojami visi šī ezera dabas resursi un veicama ezera un tam pieguļošo teritoriju infrastruktūras attīstība. 
2015.gada 17.decembrī Limbažu novada pašvaldība saņēma vēstuli, kurā norādīts, ka Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija atbilstoši Ministru kabineta 2014.gada 1.augusta rīkojumam Nr.407 “Par Limbažu novada administratīvajā teritorijā esošā Dūņezera un zemes zem tā nodošanu Limbažu novada pašvaldības valdījumā”, ir nodevusi publiskos ūdeņus pašvaldības valdījumā. 
Limbažu novada pašvaldībai ir lūgts izpildīt Ministru kabineta rīkojuma 5.punktā noteikto un iesniegt Valsts zemes dienestā pieņemšanas nodošanas aktu, lai Nekustamā īpašuma valsts kadastra informācijas sistēmā veiktu ierakstu par Dūņezera tiesisko valdītāju.