Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LIAA seminārs par atbalsta pasākumu "Starptautiskās konkurētspējas veicināšana"

 28. aprīlī LIAA konferenču zālē 2. stāvā (Rīga, Pērses iela 2) notiks seminārs "LIAA piedāvātie pakalpojumi tūrisma nozares pārstāvjiem – atbalsta pasākuma "Starptautiskās konkurētspējas veicināšana" pamatnosacījumi". 

Semināra mērķauditorija ir tūrisma nozares pārstāvji, kuriem ir aktuāli LIAA sniegtie pakalpojumi atbalsta pasākuma "Starptautiskās konkurētspējas veicināšana" ietvaros.

Semināra apmeklētāji tiks informēti par Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras sniegtajiem pakalpojumiem uzņēmējiem, kas darbojas tūrisma nozarē un atbalsta pasākuma "Starptautiskās konkurētspējas veicināšana" nosacījumiem. Pasākuma laikā tiks sniegtas atbildes uz dalībnieku uzdotajiem jautājumiem, kā arī būs iespēja saņemt individuālās konsultācijas.

Lektori:
Anita Priedīte – Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Tūrisma mārketinga nodaļas vadošā eksperte
Linda Grīnfelde  Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Klientu apkalpošanas nodaļas vadītāja
Evija Piebalga – Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Klientu apkalpošanas nodaļas vecākā speciāliste

Plašāka informācija un pieteikšanās: http://www.liaa.gov.lv/lv/pasakumi/seminars-liaa-piedavatie-pakalpojumi-turisma-nozares-parstavjiem