Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Diskusijas Vidzemes nevalstiskajām organizācijām

Valmieras novada fonds aicina ikkatru Vidzemes nevalstisko organizāciju oktobrī uz kādu no astoņām diskusijām “Vai un kādam būt NVO atbalsta centram Vidzemē?”. Jo dažādākas jomas un ģeogrāfija būs pārstāvēta, jo produktīvāka būs saruna. Izvēlies sev ērtāko vietu, piesakies un tiekamies Cēsīs, Valmierā, Smiltenē, Valkā, Vecpiebalgā, Cesvainē, Gulbenē vai Alūksnē. Diskutēsim, vai NVO centrs nepieciešams un kādus pakalpojumus tam jānodrošina - konsultācijas, kopprojekti, interešu aizstāvība utt. Diskusijas rīkojam ar Kultūras ministrijas atbalstu.

Plašāka informācija: http://www.vnf.lv/lv/zinas/vai-nepieciesams-vidzemes-nvo-atbalsta-centrs
Pieteikšanās: http://ej.uz/5e84

Vidzemē uzsākti 14 jauni projekti

Septembrī ar Kultūras ministrijas finansiālu atbalstu dota zaļā gaisma 14 projektiem Latvijas simtgades, starpkultūru dialoga un mazākumtautību jomās par vairāk nekā 24 tūkstošiem eiro. Konkursus vasarā rīkoja Valmieras novada fonds. Ar atbalstītajiem projektiem varat iepazīties šeit: http://www.vnf.lv/lv/zinas/vidzemes-nvo-aicina-apzinaties-savu-un-iepazit-citu-kulturu