Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Rokasgrāmatas un seminārs par VPVKAC

VARAM sagatavojusi rokasgrāmatu valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru (VPVKAC) publicitātes nodrošināšanai un rokasgrāmatu VPVKAC salīdzinošajai novērtēšanai. Rokasgrāmatas paredzētas pašvaldību sabiedrisko attiecību speciālistiem un VPVKAC darbiniekiem.

Rokasgrāmata VPVKAC publicitātes nodrošināšanai sagatavota, lai palīdzētu nodrošināt komunikāciju par pašvaldībā izveidoto VPVKAC un tā sniegtajiem pakalpojumiem. Izveidojot VPVKAC katrā atsevišķā pašvaldībā, tie kļūst par tīkla sastāvdaļu, tāpēc svarīgi, lai, stāstot par VPVKAC, tiktu pausts vienots vēstījums.

Rokasgrāmata VPVKAC salīdzinošajai metodikai sagatavota, lai veicinātu pašvaldību pašnovērtējumu VPVKAC darbības nodrošināšanai, vienlaikus sniedzot iespēju veikt salīdzinošo mācīšanos no citu pašvaldību īstenotajiem pasākumiem pakalpojumu kvalitātes uzlabošanai.

12. janvārī plkst. 11 Rīgā, Peldu ielā 25, 409. telpā, VARAM laipni aicina pašvaldību sabiedrisko attiecību speciālistus un darbiniekus, kas veic VPVKAC sabiedrisko attiecību/komunikācijas funkciju, uz semināru, kurā stāstīs par VPVKAC publicitātes nodrošināšanu, tiks analizēta pašvaldību tīmekļvietnēs pieejamā informācija par VPVKAC un portālu Latvija.lv, kā arī VPVKAC salīdzinošā novērtēšana.

Lai pieteiktu dalību seminārā, līdz 11. janvārim uz e–pastu: maija.anspoka@varam.gov.lv jāatsūta dalībnieka vārds, uzvārds, tālruņa numurs, amats un pašvaldība, ko pārstāvat.