Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

V Latvijas Tūrisma informācijas tirgus Preiļos

28. aprīlī Preiļos notiks V Latvijas Tūrisma informācijas tirgus, kas ar katru gadu kļūst arvien populārāks. Ik gadu februārī notiekošā tūrisma izstāde “Balttour” uzrunā galvenokārt galvaspilsētas un Rīgai tuvāko novadu iedzīvotājus, bet tūrisma informācijas tirgus ir pasākums kādā no Latvijas reģioniem. Pirmais pasākums notika Bauskā, tad Gulbenē, Saulkrastos, Pļaviņās un šogad – Preiļos. Šoreiz pirmo reizi pasākumā būs arī ciemiņi no Lietuvas – Anīkščiem, Zarasiem, Ignalinas, Utenas, Moletiem un Biržiem.

V Latvijas Tūrisma informācijas tirgus Preiļos tiek organizēts kopā ar jau tradicionālo amatnieku, mājražotāju un stādu tirgotāju pavasara gadatirgu, tādēļ 28. aprīlī būs iespēja ne vien iegūt tūrisma informāciju, bet arī iegādāties dažādus stādus mājas un dārza krāšņumam, augļu un dārzeņu audzēšanai, gardus mājražotāju labumus no tuvākiem un tālākiem novadiem, amatnieku un rokdarbnieku
izstrādājumus sev un oriģinālām dāvanām. Dienas noslēgumā Preiļu novada Kultūras centrā notiks eksotisko deju festivāls – koncerts “Pavasara atdzimšana” un diskoballe.