Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Projekta “Success 4 All” noslēguma konference SIVA

12. februārī Sociālās integrācijas valsts aģentūras (SIVA) Koledžā norisinājās projekta “Success 4 All” noslēguma konference, kurā koledžas studentiem un mācībspēkiem tika sniegta informācija par sociālo uzņēmējdarbību Latvijā un pasaulē un prezentēts projekts “Success 4 All” un tā gaitā izstrādātais e-kurss, bija iespēja uzklausīt uzņēmēja pieredzes stāstu “No idejas līdz biznesam”, kā arī pārrunāt jautājumus, kas saistīti ar invaliditāti un uzņēmējdarbību.

Projektu “Success 4 All” kopumā izstrādāja astoņas organizācijas no trim Eiropas valstīm – Latvijas, Francijas un Bulgārijas. No Latvijas projektā iesaistījās invalīdu un viņu draugu apvienība “Apeirons” un biedrība “Eurofortis”. Projekta mērķis – izveidot kvalitatīvu, brīvi pieejamu un pieprasītu e-mācību kursu uzņēmējdarbībā, kas pielāgots studentu ar invaliditāti vajadzībām.

SIVA Koledžas mācībspēki un studenti konferencē iegūto informāciju atzina par noderīgu: iespējams, vieniem tā noderēs, lai paplašinātu redzesloku, bet citiem palīdzēs spert pirmos soļus uzņēmējdarbības uzsākšanā.

"Success 4 All" platforma tiek finansēta no Eiropas Savienības ERASMUS+ projekta. Šī platforma piedāvā veicināt izpratni un atbalstīt uzņēmējdarbību Eiropā. Tās mērķis ir nodrošināt tiešsaistē mācību saturu, kas pieejams visiem neatkarīgi no apmācības līmeņa, turklāt ar dažādu rīku palīdzību platforma ir padarīta pieejama cilvēkiem ar invaliditāti.

Sagatavojusi Jana Briede,

SIVA sabiedrisko attiecību speciāliste