Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Pašvaldība izsludinājusi konkursu par nosaukumu laukumam Preiļos

Preiļu novada dome izsludinājusi konkursu ar mērķi noteikt interesantāko, labskanīgāko un atbilstošāko nosaukumu laukumam Raiņa bulvārī 19a Preiļos.

Konkursam jāpiesakās līdz 1. jūnijam, aizpildot pieteikuma anketu un iesniedzot to pašvaldībā sev ērtākā veidā: elektroniski, sūtot pieteikumu uz e-pasta adresi dome@preili.lv, drukātā veidā, sūtot pieteikumu pa pastu uz Preiļu novada domi (Raiņa bulvāris 24, Preiļi, LV-5301) vai klātienē, pieteikumu nogādājot Preiļu novada domes Apmeklētāju pieņemšanas un informācijas centrā (Preiļos, Raiņa bulvārī 24).

Pieteikumā jānorāda laukuma nosaukuma priekšlikums un tā pamatojums, kā arī idejas autora kontaktinformācija. Pieteikuma anketa elektroniskā formā pieejama pašvaldības interneta vietnē www.preili.lv, savukārt drukātā veidā – Preiļu novada domes Apmeklētāju pieņemšanas un informācijas centrā.

Konkurss notiks vienā kārtā, tajā aicināta piedalīties ikviena privāta vai juridiska persona.

Visi konkursam iesniegtie laukuma nosaukumi tiks izvērtēti, un labākā priekšlikuma autors saņems naudas balvu 200 eiro vērtībā. Iesniegtos priekšlikumus vērtēs pēc šādiem kritērijiem: nosaukuma atbilstība laukuma reprezentatīvajām funkcijām, arī dažādu pasākumu rīkošanai, nosaukuma saderība ar laukuma arhitektonisko tēlu un vidi, nosaukuma labskanīgums un atraktivitāte.

Priekšlikumu izvērtēšanu veiks žūrija šādā sastāvā: Preiļu novada domes priekšsēdētāja Maruta Plivda, Preiļu novada domes Sociālo, izglītības un kultūras jautājumu komitejas vadītāja Ineta Liepniece, Preiļu novada domes Attīstības daļas vadītāja Elita Jermolajeva, Preiļu novada Tūrisma informācijas centra vadītāja Iveta Šņepste, Preiļu novada Būvvaldes vadītājs Andrejs Anins, Preiļu novada domes arhitekte Agnija Vaivode un Jāņa Eglīša Preiļu valsts ģimnāzijas latviešu valodas un literatūras skolotāja Ingūna Patmalniece.

Konkursa uzvarētājs tiks paziņots Preiļu pilsētas svētku laikā 16. augustā.

Plašāka informācija – konkursa nolikumā, kas pieejams elektroniskā formā pašvaldības vietnē www.preili.lv, drukātā veidā – Preiļu novada domes Apmeklētāju pieņemšanas un informācijas centrā.

Sagatavojusi Jolanta Upeniece,

Preiļu novada domes vietnes satura redaktore