Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Saldū atklāts jauns vides objekts

23. maija vakarā Oskara Kalpaka laukumā Saldū tika atklāts viens no jaunās novada identitātes elementiem  – vides objekts.

Saldus novada domes priekšsēdētājs Māris Zusts savā uzrunā teica: “Pasaulē viss ir mainīgs. Arī Saldus mainās. Mēs ejam laikam līdzi. Šis ir ļoti pacilājošs mirklis. Mēs kā novads esam tikuši pie savas himnas, mēs esam tikuši arī pie sava logo – identitātes, un nu mēs esam tikuši arī pie sava vides objekta. Tas nozīmē daudz, un es esmu pārliecināts, kas tas priecēs novada iedzīvotājus un viesus.” Domes vadītājs pateicās uzņēmējiem par fantastisko kopdarbu, kas atdzīvinās O. Kalpaka laukumu un padarīs Saldus pilsētu vēl skaistāku un dzīvīgāku.

SIA “Norplast” pārstāvis Mārtiņš Indriksons pastāstīja, ka vides objekts tapis no stikla šķiedras materiāla, kas ir izturīgs un ilgmūžīgs. Uz tā var droši uzkāpt un fotografēties. Vides objekts tapa, sadarbojoties vairākiem uzņēmējiem – SIA “Norplast”, SIA “Lanos” un SIA “Kalsber”.

Tumsā jaunais vides objekts tiks izgaismots.

Sagatavojusi Zane Šteina,

Saldus novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste