Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Liepājā darbosies ārpus Rīgas pirmā automātiskā ieejas sistēma sporta zālē

Liepājas uzņēmums “InPass” izstrādājis automātisko ieejas sistēmas konceptu, kas turpmāk nodrošinās sporta zāles “Royal Fitness” apmeklētājiem iespēju jebkurā diennakts laikā iekļūt nodarbību telpās, kā arī precīzi veiks mērījumus par sporta zāles apmeklējuma plūsmu un lietošanas paradumiem.

Automātiskā ieejas sistēma ir pasaulē plaši pielietota prakse, taču ārpus Rīgas šāda prakse līdz šim netika izmantota tieši sporta zālēs. Turpmāk liepājnieki būs pirmie ārpus Rīgas teritorijas, kas par savu fizisko formu varēs rūpēties jebkurā diennakts laikā, kā arī svētku dienās bez laika ierobežojuma.

Sporta zāles “Royal Fitness” pārstāvis Guntis Kopštāls skaidro, ka, pateicoties jaunajai sistēmai, turpmāk sporta zāles apmeklētājiem pakalpojuma saņemšana būs vēl ērtāka. “Katram klientam būs nepieciešams izveidot savu profilu, lai saņemtu ieejas kartīti. Vajadzēs veikt mēneša maksājumu, un sporta zāles durvis klientam būs atvērtas 24 stundas diennaktī visu gadu, kā arī svētku dienās bez laika ierobežojuma,” stāsta G.Kopštāls.

Turklāt modernā iekārta veiks precīzus mērījumus par klientu plūsmu diennakts griezumā un būs iespēja izdarīt secinājumus, kas balstīti uz reāliem faktiem.

“Iekārta ir izveidota tā, lai arī aizņemtiem cilvēkiem savlaicīgi atgādinātu par maksājuma veikšanu, jo sistēma uz klienta norādīto kontakttālruni vai e-pastu sūtīs atgādinājumu. Papildus mēs varēsim uzraudzīt iekārtas tehnisko stāvokli un nepieciešamības gadījumā operatīvi sniegt palīdzību,” skaidro uzņēmuma “InPass” vadītājs Raivis Ekšteins.

Sistēma fiksēs katra klienta atnākšanas un aiziešanas laiku, un iekārta veidota tā, lai durvis atvērtos un aizvērtos automātiski. Savukārt par kārtības ievērošanu sporta zālē rūpēsies videonovērošanas sistēma. Sporta zāle “Royal Fitness” atrodas Vecajā Ostmalā 53.

Sagatavojusi Krista Vasiļjeva

SIA "InPass"