Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Par informācijas pieejamību un apriti saistībā ar “Covid-19” izplatības ierobežošanu

 

E-pasts problēmjautājumu iesūtīšanai: covid@vugd.gov.lv.

Starpinstitūciju darbības koordinācijas grupas uzdevums ir nodrošināt Ministru kabineta rīkojuma "Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu" izpildi, koordinējot iesaistīto institūciju darbību, kā arī īstenojot visu nepieciešamo drošības, preventīvo, gatavības, reaģēšanas, kā arī iespējamo seku likvidēšanas pasākumu kopumu, kas saistīti ar Covid-19 izplatības ierobežošanu Latvijā.

Par Starpinstitūciju darbības koordinācijas grupas vadītāju ir iecelts VUGD priekšnieka vietnieks Mārtiņš Baltmanis, bet par viņa vietniekiem – Veselības ministrijas valsts sekretāre Daina Mūrmane-Umbraško un Iekšlietu ministrijas valsts sekretārs Dimitrijs Trofimovs.

Krīzes vadības padome un Ministru kabinets joprojām būs galvenās iestādes, kuras lems par Covid-19 ierobežošanu, savukārt Starpinstitūciju darbības koordinācijas grupas būs atbildīga par valdības pieņemto lēmumu koordinētu izpildi, lai ierobežotu Covid-19 izplatīšanos Latvijā.

 

Informācijas avots:

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests

www.vugd.lv