Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Reņķa dārzā Ventspilī izbūvēs jaunus trenažierus

Nodrošinot Ventspils iedzīvotājiem aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, piedāvājot sportiskās aktivitātes dabā, Reņķa dārzā tiks uzstādītas jaunas un sertificētas āra trenažieru iekārtas, kas atbilst visām ES drošības prasībām un standartiem.

Trenažieru laukuma pārbūves darbu gaitā paredzēta septiņu āra trenažieru iekārtu nomaiņa. Zem iekārtām tiks izbūvēts bruģakmens segums, bet zem vienas iekārtas ieklās triecienabsorbējošu gumijas segumu, tāpat līdzas tiks izvietoti jauni veloturētāji.

Pirmo reizi Reņķa dārzā trenažieri tika uzstādīti 2007. gadā, kad vēl nebija spēkā Eiropas Savienības sertifikācija. Jaunie trenažieri ir jaunākās paaudzes, moderni un starptautiski sertificēti, kas paredzēti visām muskuļu grupām, lai nodrošinātu vispusīgu attīstību. Tiem ir samazināta t. s. atdure, kas novērš traumu gūšanas risku nodarbību laikā.

Ventspilī āra trenažieri pieejami jau 13 vietās – tie uzstādīti daudzdzīvokļu māju iekšpagalmos, piemēram, Pētera ielā 4 un Katoļu ielā 34a, pilsētas parkos, Jūrmalas parkā, Reņķa dārzā un skvēros, kā arī Zilā karoga pludmalē.

Sagatavojusi Sigita Znotiņa,

Ventspils pašvaldības p/i “Komunālā pārvalde”

sabiedrisko attiecību speciāliste