Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Turpmāk sestdienās Ventspils skanēs

Ventspilī, sākot ar šo sestdienu, 30. maiju, turpmākās četras nedēļas nogales pilsētu pieskandinās Ventspils Kultūras centra amatiermākslas kolektīvi pasākumu sērijā “Ventspils skan”.

Šajā sestdienā no plkst. 11 līdz 12 pie kādiem ventspilniekiem labi zināmu ēku logiem Vecpilsētā būs baudāmi Ventspils teātra aktieru lasījumi (ar smaidu par mākslām un māksliniekiem), kā arī mūsdienu latviešu komponistu Z. Liepiņa, R. Paula,  V. Pūces un D. Kalniņa zināmās un ne tik zināmās dziesmas Ventspils Kultūras centra vokālā ansambļa “Mundus” izpildījumā. Ar flautas solo priecēs Terēza Tīrmane.

Ņemot vērā izsludināto ārkārtējo situāciju un noteiktos ierobežojumus, šo pasākumu mērķis ir pārsteigt ventspilniekus, kuri sestdienas rītā būs devušies mierīgā pastaigā vai savās tradicionālajās sestdienas ikrīta gaitās. Lai mazinātu pulcēšanās iespējas, konkrētas norises vietas netiks izpaustas.

“Mūsu pilsēta jau visu pavasari ir vienos ziedos, un pirmās siltās dienas liecina par strauju vasaras tuvošanos. Tāpēc vēlamies sniegt ventspilniekiem iespēju vismaz uz brīdi baudīt pilsētvidē mūsu sagatavotās muzikālās programmas. Kultūras un izklaides norises klātienē viennozīmīgi sniedz patiesākas emocijas nekā interneta vidē. Šī nelielā pasākumu sērija ir arī lieliska iespēja amatiermākslas kolektīviem pēc ilgāka laika uzstāties un sasniegt klausītājus dzīvē,” stāsta Kultūras centra direktors Māris Valtenbergs.

Lūgums gan pasākumos, gan ikdienā neaizmirst par ierobežojumiem un noteikumiem savas un citu veselības labad. Ikviens tiek aicināts ievērot 2 metru distanci pasākuma norises vietā un arī citviet pilsētā un, ja novēroti saslimšanas simptomi, palikt mājās.

Sagatavojusi Sandra Indriksone,

Ventspils Kultūras centra

sabiedrisko attiecību speciāliste