Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Jauna sporta zāle Ventspils PII “Varavīksne”

18. septembrī Olimpiskās dienas ietvaros Ventspils pirmsskolas izglītības iestādes (PII) “Varavīksne” audzēkņiem tika uzdāvināta īpaša dāvana – ilgi gaidītā jaunā sporta zāle, kas nodrošinās bērniem kvalitatīvākas sporta nodarbības iekštelpās.

Ideja par sporta zāles izveidošanu tika aizsākta pirms aptuveni diviem gadiem, un tās izbūvēšanai ieguldīti 40 470 eiro no pašvaldības līdzekļiem, būvniecības darbus veica SIA “Pilsbūve”. Telpā, kur tagad atrodas sporta zāle, agrāk bija grupiņas un bērniem notika gan sporta, gan citas nodarbības. Šā iemesla dēļ, lai atvieglotu bērnu ikdienu un nodrošinātu kvalitatīvas nodarbības, notika sporta zāles izbūve.

Pirmsskolas izglītības iestāde ir tikusi pie zviedru sienas, vingrošanas soliem, barjerām, gan stacionāriem, gan pārvietojamiem basketbola groziem, vingrošanas riņķiem un tuneļiem stafetēm. Bērni varēs nodarboties ne tikai ar rotaļām, bet arī ar sporta spēlēm, vingrošanu un cita veida aktivitātēm, veicinot kvalitatīvas sporta nodarbības un kustību prieku.

Sporta zāles atklāšanā piedalījās pirmsskolas izglītības iestādes audzēkņi, pedagogi un viesi. Pasākums tika atklāts ar bērnu deju Olimpiskās dienas 2020 mūzikas pavadībā. Atklāšanā nebija tradicionālās lentes griešanas, bet gan bumbas iemešana grozā, ko svinīgi izpildīja Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

Sagatavojusi Rebeka Patrīcija Helmane,

Ventspils pilsētas Izglītības pārvaldes

sabiedrisko attiecību speciāliste