Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Īstenots pirmais sadarbības projekts Saldum ar Apvienotajiem Arābu Emirātiem

Pirmās Adventes pēcpusdienā Saldū viesojās Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) vēstniece Latvijā V. E. Hanana Al Alīli ar kungu un labklājības ministre Ramona Petraviča. Vizītes mērķis bija rotaļu laukuma atklāšana Kalnsētas pamatskolas pirmsskolas grupām, kas tika izveidots ar Apvienoto Arābu Emirātu finansiālu atbalstu.

Kalnsētas pirmsskolas vadītāja Vineta Vovere atklāšanas pasākumā uzsvēra, ka šis ir vēsturisks mirklis, kad tiek realizēts pirmais sadarbības projekts starp Saldu un Apvienotajiem Arābu Emirātiem. Pavasarī vēstniecība iestādes bērniem sagādāja prieka pilnu dienu rotaļu istabā “Happy kids”, kur bija gan atrakcijas, gan pārsteigumi.

Saldus novada domes priekšsēdētājs Māris Zusts pateicās vēstniecei un ministrei par lielisko sadarbību ar brīnišķīgo rezultātu – bērniem ir radīta jauna vieta rotaļām un uzstādītas modernas un drošas rotaļu iekārtas.

Sadarbība ar Apvienotajiem Arābu Emirātiem sākās pagājušajā gada decembrī, kad vēstniece un ministre viesojās Saldū un tikās ar Kalnsētas pamatskolas pirmsskolas vadītāju Vinetu Voveri un bērniem, kur tika pārrunāta iespējamā sadarbība par jauna rotaļu laukuma izvedi.

Vizītes noslēgumā viesi devās pastaigā pa Saldu un baudīja svētku noskaņu pilsētas izgaismotajās ielās.

Sagatavojusi Zane Šteina,

Saldus novada pašvaldības

sabiedrisko attiecību speciāliste