Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Ventspilī noslēgumam tuvojas jaunā bērnudārza teritorijas labiekārtošana

Šonedēļ noslēgsies projekta “Teritorijas labiekārtojuma pārbūve Brīvības ielā 15, Ventspilī” īstenošana, pārbūves darbu laikā realizējot mūsdienīgu pirmsskolas izglītības iestādi ar modernām sporta zonām bērniem.

Pirmsskolas izglītības iestādē Brīvības ielā 15 šonedēļ tiks veikti izpilduzmērījumi un dokumentu sagatavošana objekta nodošanai ekspluatācijā. Teritorijas labiekārtošanas darbu gaitā izveidota sporta zona, aprīkojot to ar paceļamiem basketbola groziem un triecienabsorbējošo krāsaino gumijas segumu. Tāpat sporta zonā ierīkoti futbola vārti, skrejceļš ar tāllēkšanas bedri, kā arī rotaļu laukumi, kuros uzbūvētas divas rotaļu nojumes, krāsainais triecienabsorbējošais gumijas segums, smilšu kastes un dažādas rotaļu iekārtas.

Būvdarbu gaitā izbūvēts jauns teritorijas apgaismojums, kā arī veikta apzaļumošana un dažādu stādījumu ierīkošana. Teritorijas labiekārtojuma pārbūvi veica būvuzņēmums SIA “AB Būvniecība”.

Savukārt būvuzņēmums SIA “Pilsbūve” turpina darbu pie bērnudārza ēkas un mācību telpu atjaunošanas, izbūvējot modernu ventilācijas sistēmu un uzstādot mūsdienīgas žalūzijas. Papildus tiks iegādāts jauns mācību klašu inventārs un rotaļlietas. Bērnudārza ēkas labiekārtošanu paredzēts īstenot līdz 2021. gada februārim, pavasarī uzsākot objekta nodošanu ekspluatācijā. Jaunā pirmsskolas izglītības iestāde 2021. gadā nodrošinās piecas jaunas grupiņas kopumā 80 bērniem.

Sagatavojusi Sigita Znotiņa,

Ventspils pašvaldības p/i “Komunālā pārvalde”

sabiedrisko attiecību speciāliste